Keddi kínálatunk "A" menü 610 Ft Leves sárgaborsóleves Főétel sóska, főtt burgonya, főtt tojás "B" menü 1080 Ft Leves sárgaborsóleves Főétel szezámmagos csirkemellcsíkok, párolt rizs Italok Ásványvizek Tótifalvi Tomapkúti Gyümölcslevek Rostos narancs Rostos őszibarack ebéd 1230-kor Mi illik… A kenyeret az asztalnál sohasem harapjuk, mindig törjük. A kenyérszelet helye mindig a bal kezünknél van. Ha a levesben hús vagy kolbász van, először kivesszük a ránk eső részt, és aztán a levest rászedjük. A darabokat a levessel együtt fogyasztjuk, és nem tartalékoljuk a végére. A húsféléket késsel és villával esszük, kivéve a fasírtot. A fasírt evőeszköze a villa. A húst nem egyszerre vágjuk fel, hanem falatonként. Ha csontos a hús, a villánkkal megtámasztjuk, és a késsel levágjuk a húsdarabokat. Az aprószárnyasok csontját kézzel is megfoghatjuk. A rizst csak villával esszük, a tejberizst és a tejbegrízt pedig kanállal. A gombócot is csak villával esszük. A kompótot kompótos tányéron tálalják, és innen kiskanállal fogyasztjuk. A magvakat nem köpködjük ki, hanem a kiskanál segítségével tesszük félre.