Kedves Vendégeink! A felsősáfrányi Aréna Csárda már több évtizede fogadja új és visszatérő vendégeit változatlanul magas színvonalú szolgáltatásaival. Reméljük, Önök is elégedettek lesznek konyhánk kínálatával és munkatársaink vendégszeretetével. Hagyományos ételkínálatunk mellett igyekszünk ínyenc vendégeinknek is kedvében járni. Nagy gyakorlattal rendelkező mesterszakácsaink pillanatok alatt elkészítik Önök számára bármely európai konyha remekeit. Számunkra mindennél fontosabb, hogy vendégeink minden igényt kielégítő kiszolgálásban részesüljenek. Mor Zsolt üzletvezető Étlap Levesek Halászlé 850 Ft Székelygulyás 660 Ft Erőleves 400 Ft Köretek Rizs 150 Ft Burgonyapüré 150 Ft Sült burgonya 200 Ft Főételek Bárányborda 1200 Ft Pulykamell roston sütve 1000 Ft Grilltál 990 Ft Desszertek Palacsinta 500 Ft Dobostorta 400 Ft Gesztenyepüré 300 Ft Ételkülönlegességeink Spanyolos bikasült A bika felsált páclében 2-3 napig hűvös helyen állni hagyjuk, majd mustárral, borssal, vegetával fűszerezzük. Fólia alatt sütőben vörösbor hozzáadásával puhára pároljuk. Az elkészült húst kivesszük a szaftból, és ha kihűlt, felszeleteljük. A pecsenyelével apró félbevágott gombából hagymával borssal, kevés liszttel mártást készítünk, amit a sültre öntünk és fűszerezett reszelt sajttal megszórunk. Házi készítésű galuskával tálaljuk. Korhely halerőleves Ponty fejét-farkát, valamint kárászt, keszeget, törpeharcsát apróra vágott hagymával, lecsópaprikával, paradicsommal kevés vízben kb. 1 órát főzzük. Levét leszűrjük, beletesszük az előre lesózott haltejet, ikrát – forráskor rászórjuk a piros töröttpaprikát, ízlés szerint sózzuk. Tálalás előtt tejfelt adunk hozzá, citrom levével ízesítjük, citromkarikával tálaljuk.